GreenChoice - Duurzaam dichtbij

Groene keuzes, we maken ze iedere dag. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Samen met onze klanten werken wij aan een schonere wereld met 100% groene energie.

  • Beste energie leverancier volgens consumentenbond.
  • Zelf zaken regelen en slim besparen in de app.
  • Altijd scherpe tarieven voor energie van om de hoek.
  • Goed voor het milieu en uw energiekosten.

Groene stroom

Wij leveren uitsluitend écht groene stroom. Zoveel mogelijk dichtbij duurzaam opgewekt uit natuurlijke bronnen: zon, wind, water en biomassa. Daar kunt u volledig op vertrouwen. Greenchoice geeft u die zekerheid via de garantie van oorsprong. Zo ziet u waar uw stroom vandaan komt. In 2016 wordt al 80% van onze stroom in Nederland opgewekt. We zijn er trots op dat we sinds dit jaar al onze klanten thuis en op het werk (MKB) 100% Nederlandse groene stroom leveren. Ons doel is om voor 2020 ook al onze grootzakelijke klanten in Nederland opgewekte groene stroom te leveren.

Groen gas

Ons bosgecompenseerde gas kunt u met een gerust hart gebruiken (al is besparen natuurlijk altijd het beste). Wij compenseren namelijk de uitstoot van al uw gasgebruik. Door bos aan te planten en te beschermen. Of via zorgvuldig geselecteerde CO2 -compensatieprojecten. En we werken ook hard aan het leveren van steeds meer écht groen biogas. Zo wordt de wereld steeds schoner.

Aanmelden?

Meldt je aan via het onderstaande formulier en maak vandaag je groene keuze bij Green Healthy Dealz

Ik geef toestemming tot het verwerken van mijn persoonsgegevens zoals staan vermeld in de privacyverklaring