Blog Green Healthy Dealz

op de website, webshop en platform van

🍏Greenhealthydealz🍏, aanbieder van interessante groene en gezonde diensten en producten die passen binnen jouw 🌍GREEN/HEALTHY🌍 LIFESTYLE!

Wij wensen jullie veel plezier in onze webshop en daarbuiten.

Dit wordt het eerste blog dat ik mag schrijven.

Spannendddd....

Waar zal ik beginnen, er wordt namelijk al zoveel besproken. Daarbij lezen we schijnbaar steeds minder en willen we informatie het liefst kort en bondig, visueel aangeboden krijgen.

Vloggen, dat is de toekomst.

Greenhealthydealz gaat ook vloggen. Dit gaan wij op verschillende manieren doen. Volg ons en laat je verassen door onze interessante en persoonlijke vlogs.

Ook op dit gebied merk ik duidelijk dat ik ouder word en mijn strijd als ‘oldschool’ lady begin te verliezen van alle nieuwe innovaties op gebied van communicatie, technologie en overige vormen die ons leven binnen sluipen. Het kan een verbetering brengen. Vaker is het echter een verslechtering. Althans dat is mijn mening.

Vooral social media is zo’n dingetje waar velen, waaronder ook ondernemers, mee worstelen en waar wij bij Greenhealthydealz onze handen aan vol hebben. We gaan dan ook ons best doen om op een creatieve doch prikkelende manier onze vlogs lekker casual aan jullie te presenteren.

Vloggen hoort erbij, geen ontkomen aan. En toch ben ik van mening, wie schrijft die blijft.
Een oud spreekwoord wat langzaam lijkt op te gaan in de smog van alle schadelijke vervuilingen die ons leven en toekomst lijken te bedreigen.
In deze uiterst serieuze tijden vind ik het des te belangrijker dat we elkaar proberen op te vrolijken. Persoonlijk doe ik dit het liefst door humor toe te passen, eerlijk en oprecht te zijn.
Mede om die redenen zul je op onze Facebook pagina regelmatig luchtige, menselijke teksten tegen komen. Want (glim)lachen is gezond.

Gelukkig worden steeds meer mensen zich er bewust van wat onze leefwijze op aarde positief en negatief kan beïnvloeden, wat het kan doen met onze algehele gezondheid.

Goed voor jezelf zorgen, op een gezonde ‘egoïstische’ manier is een must. Want zo kun je ook goed voor anderen blijven zorgen.

We staan steeds meer stil bij wat we nu écht consumeren, wat stress met ons doet en we komen in toenemende mate erachter dat bewegen en ontspannen erg belangrijk is.

De informatie bronnen nemen toe en zijn meer toegankelijk. Voor bijna alle vragen vind je een antwoord.

Het beweegt ons sneller veranderingen door te voeren in onze gewoonten, te kiezen voor een andere leefwijze, een andere aanpak, andere prioriteiten te stellen.
En dat is wat wij zoveel mogelijk moeten proberen te blijven doen. Positief veranderen daar waar nodig.

Persoonlijk probeer ik hierin bij te dragen door bepaalde nieuwsstromen, experts, ervaringsdeskundigen, kennisdragers en organisaties te volgen, hun informatie te delen. Door het creëren van samenwerkingsverbanden met deze bijzondere ondernemers, helpen met het verspreiden van hun informatie, producten en diensten via Greenhealthydealz, onze social media kanalen Facebook en Instagram, vergrootten wij samen niet alleen de toegankelijkheid maar ook kansen voor iedereen die waarde hecht aan een GREEN/HEALTHY LIFE.

Zelf volg ik graag workshops en seminars waarin ik mijn kennis kan toetsen en uitbreiden op het gebied van voeding en gezondheid. Deze handvaten probeer ik zo goed mogelijk in mijn lifestyle te integreren.

Andere waardes streef ik ook na zoals:

  • BEWEGING: minimaal 3x per week cardio, krachttraining en yoga. Hieruit haal ik veel positieve energie en ontlaad negatieve energie. Plus je wordt er lenig en sterk van.
  • POSITIEVE MINDSET: door hier dagelijks bewust mee bezig te zijn, kun je gebeurtenissen in je leven beter begrijpen, ventileren en raak je niet zo snel of erg gestrest.
  • RUST: leven in het nu, mediteren, onthaasten, genieten van de kleine dingen in het leven. Dat zijn van die gratis kadootjes die mij écht langaanhoudende voldoening geven.
  • VOEDING: ik let meestal consequent op mijn voeding. Ik probeer gluten, koolhydraten, verschillende vlees soorten en verzurende voeding zo mogelijk te mijden. Dat is niet altijd even eenvoudig, de verleidingen liggen op de loer, aan de mens gebracht door de uitgekiende marketing van grote organisaties. In het weekend beloon ik mijzelf graag met sulfiet vrije rode wijn. Heerlijk!

Als eigenaar streef ik ernaar om de bezoekers van Greenhealthydealz eerlijke informatie te verstrekken en hen daarmee te behoeden voor foute verleidingen die buiten onze partners&brandz, links en rechts je pad kunnen kruisen.

Je vind op Greenhealthydealz producten en diensten die je als positief zult ervaren, aangeboden door te gekke partners. Ondernemers die vechten voor de juiste doelen.

Samen een groenere en gezonde toekomst creëren. Iets waardevols achterlaten voor het milieu, ‘onze kinderen’ en de daarop volgende generaties.

Dat is wat wij willen en dat is één van de vele groene en gezonde ambities van Greenhealthydealz en haar community…

Last maar zeker not least, wil ik iedereen oprecht bedanken die mij steun en een helpende hand heeft geboden, tips en opbouwende feedback heeft gegeven, geduldig met mij is geweest, of hun enthousiasme voor en vertrouwen in Greenhealthydealz en mijzelf hebben geuit!

Love you all, till the moon🌜 and back🌍.